Huis te koop

285000€

2 slaapkamers 194 vierkante meters

Immoweb code : 10819940
Immoweb code : 10819940

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
194 vierkante meters bewoonbare ruimte
747 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime bungalow te Oudenburg (Westkerke-Gistel) met enorme v

Deze goed onderhouden bungalow is gelegen op een ruim perceel van 747 vierkante meter te Westkerke. Vooraan is er voldoende parking met plaats voor een 6-tal wagens. Rechts van de woning is een geasfalteerde oprit die toegang biedt tot de ruime garage met elektrische poort. Door de keuze en beroep van de eigenaars is er weinig groen te bespeuren maar uiteraard kan je op dit ruime perceel de nodige aanpassingen doen en genieten van het groen vanuit elke ruimte in het huis.

Binnenin de woning vindt u een gezellige en ruime woonkamer met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, aansluitend is de veranda die voorzien is van elektrische screens. De keuken werd vernieuwd in 2009 en is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Verder zijn er nog twee ruime slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet, ruime hall met opbergkasten en ruime garage met toegang tot de zolder. Achteraan de woning is een ruime berging/atelier voorzien. Deze ruimte kan nog dienst doen als slaapkamer, polyvalente ruimte of opgesplitst worden met de reeds vaste trap naar het verdiep.

Verdere weetjes:
De eigenaars verwijderen nog de grote container achteraan de woning.
Het asbest materiaal in de tuinberging is al verwijderd door de huidige eigenaars.
Het EPC rapport kan verbeterd worden door isolatie aan te brengen in de vloerplaat van de zolder. Alsook het type verwarming te veranderen en te kiezen voor een energiezuinig alternatief.

Meer info of een b

Neem contact op