Huis te koop

325000€ Oude prijs € 349.000

5 slaapkamers 254 vierkante meters

Immoweb code : 11142634
Immoweb code : 11142634

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
254 vierkante meters bewoonbare ruimte
1322 vierkante meters grond

Omschrijving

Ontdek de veelzijdige opties van ruimte en potentieel op Br…

Ontdek de veelzijdige opties van ruimte en potentieel op Brugsesteenweg 111, Roksem Oudenburg! Deze ruime halfopen bebouwing in het pittoreske Roksem Oudenburg biedt een unieke gelegenheid voor wie op zoek is naar mogelijkheden voor renovatie, inclusief de optie voor een kangoeroewoning of commerciële exploitatie.

Met een strategische ligging aan de Brugsesteenweg 111 en een perceel van maar liefst 1322 m², biedt deze eigendom een breed scala aan mogelijkheden. De locatie straalt rustieke charme uit, ideaal voor wie van landelijk wonen houdt maar toch de nabijheid van essentiële voorzieningen waardeert. Met een perceelbreedte van 15,8 m en een gevel van 9,8 m, omvat het terrein niet alleen een ruime tuin, maar biedt het ook potentieel voor eventuele onderverdeling in meerdere percelen, wat een zeldzame kans biedt voor vastgoedontwikkeling.

Hoewel de woning renovatie vereist, beschikt ze over indrukwekkend ruime kamers met maar liefst 5 slaapkamers. De mogelijkheden variëren van een gezinswoning tot een project voor meerdere wooneenheden, of zelfs een combinatie van wonen en werken. Een dubbele uitpandige garage biedt extra ruimte voor voertuigen en opslag.

Met een perceel van deze omvang en de diverse mogelijkheden is deze eigendom niet alleen een huis, maar een investering in toekomstig potentieel. Grijp deze kans om een uniek stukje vastgoed te verwerven en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden die deze eigendo…

Neem contact op