Huis te koop

395000€

4 slaapkamers 191 vierkante meters

Immoweb code : 11044458
Immoweb code : 11044458

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
191 vierkante meters bewoonbare ruimte
21091 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers op een perceel van 21.091m²

**IN OPTIE**

We bevinden ons in het mooie Oudsbergen. De woning geniet een fantastische verbinding naar omliggende gemeente en is op 10min afstand van de E314 gelegen. .

De woning beschikt over een ruime stal en geniet een perceel van 21.091m².

U komt binnen in de inkomhal die in verbinding staat met de ruime en lichtrijke woonkamer. Deze geniet rechtstreeks toegang tot de keuken voorzien van koelkast, combi-oven en kookplaat. Via de keuken heeft u ook toegang tot de ruime kelder.
Naast de keuken is er een bergruimte gelegen dewelke u kunt inrichten tot bureau, speelkamer, enz... Maar u kunt deze ruimte ook betrekken bij de huidige keuken om zo een grotere keuken te voorzien. Daarnaast is er nog een ruime kamer aanwezig op het gelijkvloers die dienst kan doen als eetkamer of andere functies.

Via de inkomhal kunt u zich tot de eerste verdieping begeven. Hier is de badkamer gelegen dewelke is voorzien van douche, toilet en lavabo. Tevens zijn er nog 4 zeer ruime slaapkamers aanwezig en een zolder met bergruimte.

Momenteel is de bestemming van de woning een bedrijfswoning, dit houdt in dat u agrarische activiteiten dient uit te voeren. Echter heeft de gemeente wel al groen licht gegeven om een functiewijziging te mogen doorvoeren naar een zonevreemde woning zodat u ook als particulier hier kunt wonen. Voor verdere informatie hieromtrent mag u mailen naar [email protected].

Neem contact op