Huis te koop

895000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11343865
Immoweb code : 11343865

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
3265 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa in een groene omgeving in Overijse - 32a65ca

Barnes Brabant biedt je deze aantrekkelijke villa omringd door heerlijk vogelgezang, genesteld in een sprookjesboekachtige omgeving, een echte droom voor tuinliefhebbers, gemakkelijk bereikbaar. De voorporch verwelkomt je thuis in deze oase met genoeg parkeerruimte voor 6 auto's. Een privébos, meerdere terrassen (8Om2) allemaal perfect georiënteerd.
Het biedt 193m2 leefruimte volgens EPC, met ruime accommodatie en gemakkelijke toegang. Begane grond: inkomhal met op maat gemaakte vestiaire onder de houten trap, gastentoilet, keuken en ontbijtruimte open naar de eetkamer, grote lichte woonkamer met stenen schouw en cassette, nog heldere wintertuin met vloerverwarming die toegang geeft tot zowel het terras als de tuin, 3 slaapkamers, k antoor of polyvalente ruimte en doucheruimte.
Op de eerste verdieping leidt een aangename overloop naar een master suite met nursery of leeshoek, kleedkamer en complete badkamer.
In de kelder is een garage voor twee auto's en een wasruimte. Diversen: huis aangesloten op riolering, dubbele beglazing, leien dak, verwarming op stookolie, recente boiler, 3000L tank, tuinchalet met 2 niveaus, EPC E.
Verplichting tot renovatie: woningen met een F of E label moeten binnen vijf jaar na ondertekening van de koopakte gerenoveerd worden om minimaal een EPC D label te verkrijgen.
Overstromingsrapport :
- Grond P-score: D
- Gebouw G-score: A
De gegeven informatie en oppervlakten zijn louter indicatief

Neem contact op