Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 276 vierkante meters

Immoweb code : 11311756
Immoweb code : 11311756

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
276 vierkante meters bewoonbare ruimte
1290 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer ruime woning op een ruim perceel

Gelegen in Tervant (Paal), in de Hoefbladstraat 17 staat deze ruime open bebouwing op een perceel van 12a90. De woning zelf heeft een oppervlakte van ongeveer 275 m2 (zonder de droge, ruime voorraadkelder) en is op de verdieping voorzien van 3 slaapkamers. Naast de woning is een carport voorzien waaronder een mobilehome past. Achter de woning is er een bijkomende garage met aangebouwd tuinhuis en een afdak voor brandhout. Alles is goed onderhouden, verzorgd én vergund.

De woning is voorzien van een zonnepaneel-installatie bestaande uit 20 panelen. De voortuin is door de aangelegde klinkerverharding zeer onderhoudsvriendelijk en geeft ook extra parkeergelegenheid. Aan de achterzijde (en ook zijkant) van de woning is een ruime en zeer lichte, verwarmde veranda (vergund). Achter de woning werd eveneens een klinkerverharding aangelegd en is er een waterput. Hier vinden we ook de achterliggende garage met aan de ene kant een tuinberging en aan de andere kant een overdekt terras. De woonbeleving is helemaal tuingericht met zicht op het groen.

Binnen in de woning is de indeling als volgt: op de gelijkvloerse verdieping kom je via de voordeur in de inkomhal die toegang geeft tot het bureel (ook ideaal als consultatieruimte), een toilet en de living. De ruime living heeft een aparte tv- en eethoek. De eethoek geeft uit op de open keuken langswaar de wasplaats, de kelder en de garage toegankelijk zijn. Aan de wasplaats is er een extra doucheruimte en via de...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op