Huis te koop

499000€

7 slaapkamers 450 vierkante meters

Immoweb code : 11311830
Immoweb code : 11311830

Overzicht

7 slaapkamers
2 badkamers
450 vierkante meters bewoonbare ruimte
2297 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijke villa met 7 slpk + zwembad op 22 are

Op zoek naar een (deels te renoveren) villa op een perceel van 2297 m² met zuidgerichte tuin in een straat zonder doorgaand verkeer? Dan kan dit een opportuniteit zijn!

U komt binnen via de imposante inkomhal met wachtzaal praktijkruimte en gastentoilet. Aansluitend vindt u de woonruimte met open haard, eetruimte en keuken van waaruit u door de grote raampartijen niet enkel zicht maar ook toegang heeft tot het terras en ruime tuin. De woning beschikt over bijkomende ruimte van 80 m² met binnenzwembad!

Op de eerste verdieping zijn er momenteel 4 slaapkamers, een berging en een badkamer aanwezig. De grote “vide” en polyvalente ruimte bieden de mogelijkheid om min. 7 slaapkamers te creëren of bijkomende hobby/kantoor/praktijkruimtes.
De zuidgerichte tuin biedt de nodige privacy en kijkt uit op de velden en akkers. Verder een garage voor 2 wagens en bovenliggende zolderruimte.

Door grote bewoonbare oppervlakte (+450 m²) biedt dit pand heel wat mogelijkheden voor wie in een landelijke omgeving op zoek is naar een woning, vrij beroep, B&B, vakantiewoning, …

Reageer via het contactformulier op deze pagina en u ontvangt alle beschikbare info (plannen, stedenbouwkundige info, …. ). Contactpersoon: Pieter Cardoen, [email protected]

Neem contact op