Huis te koop

270862€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11106540
Immoweb code : 11106540

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

MODERNE NIEUWBOUWWONING MET 3 SLAAPKAMERS OP RUSTIGE DOCH CE

Moderne nieuwbouwwoning (BEN) op een zeer centrale doch uiterst rustige ligging te Peer.

Deze strakke moderne woning van 144m² heeft een open leefruimte dankzij de praktische indeling die uitgekiend is voor een optimaal gebruik van de ruimtes en met een maximum aan daglicht.
Op het gelijkvloers is er de riante open leefruimte voor een zithoek en een open leefkeuken met aansluitende eetkamer. Er zijn grote glaspartijen voorzien voor een maximale lichtinval en een groot schuifraam voor een gemakkelijke verbinding naar de tuin en het terras. Grenzend aan de keuken is er de praktische, ruime berging/wasplaats voor wasmachine, droogkast en veel extra opbergruimte. Verder is er de inkomhal met het gastentoilet.
Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers, de badkamer en een extra toilet. De slaapkamers zijn zeer ruim, net zoals de badkamer waar er meer dan voldoende ruimte is voor een ligbad, inloopdouche en dubbel badkamermeubel.
De woning is gelegen op een leuk perceel in een rustige straat waar je kan genieten op je terras.
Deze woning heeft een perfecte ligging met een ideale combinatie van een zeer goede bereikbaarheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en verbindingswegen richting Hasselt en Eindhoven. Deze uitzonderlijke kwalitatieve nieuwbouwwoning wordt opgetrokken in de beste materialen, volgens alle laatste normen en volgens de regels van de kunst.

U kan als koper de keuze maken om de woning aan te kopen in zijn huidige ruwbouw-winddic

Neem contact op