Huis te koop

534500€

4 slaapkamers 258 vierkante meters

Immoweb code : 11410366
Immoweb code : 11410366

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
258 vierkante meters bewoonbare ruimte
1059 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime, praktisch ingedeelde en instapklare woning (258m² ...

Ruime, praktisch ingedeelde en instapklare woning (258m² netto bewoonbare opp.) op een perceel van 10a 59ca!

Algemeen:
Deze tijdloze woning is 100% instapklaar, degelijk afgewerkt en is gelegen in een residentiële woonbuurt in een groene, landelijke omgeving.
De indeling is praktisch en bijzonder doordacht met liefst 4 slaapkamers en een groot gelijkvloers bureel, bereikbaar vanuit de hal. 
Zowel de keuken als de badkamer werden volledig vernieuwd. 
Verder is er een prachtig, zuid-gericht bankirai terras met lounge en een ruime dubbele garage in bijbouw.
De tuin is toegankelijk vanuit de achtergevel en beide zijgevels. De woning is gebouwd volgens de regels van de kunst, met duurzame materialen, uitstekend onderhouden en beschikt over veel inbouwkasten.
De verwarming is elektrisch, er zijn 44 zonnepanelen (groene stroom certificaten tot 2031!) en er zijn drie airco/verwarmingstoestellen. 

Ligging:
Residentiële ligging in een rustige, verkeersluwe straat, maar in de nabijheid van 4 centra (Peer, Bree, Grote-Brogel en Oudsbergen) met tal van faciliteiten, winkels, horeca, openbaar vervoer, scholen en sportfaciliteiten.

Indeling:

Gelijkvloerse verdieping:
- Royale inkomhal - groot kantoor/multifunctionele kamer (24m2) geschikt voor vrij beroep - zeer ruime woonkamer (58m2) met een eetkamer en een aparte tv-hoek - grote raampartijen met een schuifpui voorzien van zonwerend glas die toegang biedt tot het terras, de gezellige lounge en de tuin - gastent...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op