Huis te koop

* 798000€

4 slaapkamers 239 vierkante meters

Immoweb code : 11349438
Immoweb code : 11349438
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
239 vierkante meters bewoonbare ruimte
565 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne Nieuwbouwvilla vlakbij Leuven aan 6% btw*

Ontdek dit splinternieuwe project van twee hoog-ecologische villa’s op slechts 2 km van de Langelostraat in Kessel-Lo en dus op fietsafstand van Leuven. We kozen voor een aantrekkelijk hedendaags concept met een exclusieve, bruin-grijs genuanceerde gevelsteen enerzijds, en de frisse uitstraling van witte sierpleister en gitzwart aluminium buitenschrijnwerk anderzijds. Beide villa’s belichamen een harmonieuze combinatie van functionaliteit en elegantie, met een overvloed aan hoogwaardige materialen, subtiele details, aangenaam open ruimtes en genereus veel lichtinval.

Naast de hoge plafonds op de benedenverdieping en de vele raampartijen vindt u binnenin een heerlijke leefruimte met open keuken en toegang tot de tuin, een aparte tv- of bureaukamer, 4 ruime slaapkamers waarvan een mastersuite met privébadkamer en -dressing, 2de badkamer, inpandige garage … Maar ook ruime technische uitrustingen zoals het domotica Niko Home Control-systeem, een luxueuze binnenafwerking én verregaande energie-efficiëntie, want door de installatie van een geothermische warmtepomp (zero CO2) met verticale boringen en passieve koeling, een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, 15 zonnepanelen van 440 Wp, etc, behalen deze woningen indrukwekkende E-peilen van -1 en -2 (energielabel A+), dewelke garant staan voor een buitengewoon energiezuinige thuis.

*Bovendien uitzonderlijk en voor resp. 85% en 100% van de constructiewaarde aan te kopen aan het verlaagde tarief van 6% btw (o.v.).

Neem contact op