Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 193 vierkante meters

Immoweb code : 11301564
Immoweb code : 11301564

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
193 vierkante meters bewoonbare ruimte
631 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en ruime tuin in Pelt.

***IN OPTIE***
Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en ruime tuin in Pelt.

Welkom in deze volledig gerenoveerde woning, gelegen in Pelt, waar hedendaags wooncomfort hand in hand gaat met een charmante uitstraling. Gebouwd in 1946, maar getransformeerd naar de normen van nu, biedt deze gesloten bebouwing een bewoonbare oppervlakte van 193 m² op een ruim perceel van 631 m².

Binnenin wordt u begroet door een heldere inkomhal die leidt naar een open leefruimte, badend in natuurlijk licht en uitzicht op de zuidwestgeoriënteerde tuin. De leefkeuken, het hart van de woning, is uitgerust met alle nodige apparatuur, en ingedeeld in een handige L-vorm. De wasplaats biedt praktische ruimte voor huishoudelijke behoeften en bijkomendeopslagruimte.

Op de eerste verdieping vindt u drie volwaardige slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad en dubbele lavabo, ontworpen voor ontspanning. De zolder biedt uitbreidingsmogelijkheden voor eventueel bijkomende slaapkamers, thuiskantoor, ontspanningsruimte, etc... en de kelder biedt tenslotte extra opslagruimte.

Deze woning is gunstig gelegen nabij het Nolimpark industriegebied en toch op een steenworp afstand van het groen. Met een EPC-score van B (185 kwh/m2/jaar) en een conforme elektrische installatie staat deze woning garant voor energiezuinigheid en veiligheid.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op