Huis te koop

215000€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11325200
Immoweb code : 11325200

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
571 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante halfopen bebouwing gelegen te Pelt.

***IN OPTIE***
Charmante halfopen bebouwing gelegen te Pelt.

Ontdek deze sfeervolle woning, gebouwd in 1910, gelegen in een zeer rustige straat nabij het centrum van Pelt en in de buurt van het industriepark. Gelegen op een riant perceel van 571m², biedt deze eigendom met een bewoonbare oppervlakte van 98m² een gezellige thuis. Het EPC label C getuigt van een energiezuinig karakter, mede dankzij de aanwezige isolatie, vernieuwde ramen en deuren, en een efficiënte lucht/lucht warmtepomp die zorgt voor verwarming én verkoeling doorheen alle seizoenen.

Bij binnenkomst verwelkomt de inkomhal u naar een intiem leefgedeelte, bestaande uit een knusse woonkamer en een uitnodigende eetkamer die harmonieus aansluit op de te renoveren keuken. Beide ruimtes werden uitgerust met airco. Het gelijkvloers herbergt verder nog een slaapkamer, uitgerust met airconditioning, en een praktische badkamer met douche en lavabo.

De eerste verdieping bevat een afgewerkte en geïsoleerde zolderrruimte, die werd ingericht als deels slaapruimte en deels opbergruimte/bureauruimte, welke de mogelijkheid biedt tot het creëren van een derde slaapkamer. Ook hier werd airconditioning voorzien.

De tuin rondom de woning nodigt uit tot ontspanning en biedt genoeg ruimte voor zowel tuinliefhebbers als speelplezier en wordt gecompleteerd door een vrijstaande garage die extra opbergruimte of een veilige stalling voor uw voertuig.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons

Neem contact op