Huis te koop

649500€

4 slaapkamers 486 vierkante meters

Immoweb code : 11365452
Immoweb code : 11365452

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
486 vierkante meters bewoonbare ruimte
1749 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklaar landhuis met tuin en interessant bijgebouw

Deze perfect onderhouden villa zal u zeker kunnen verrassen enerzijds door zijn grote ruimtes en anderzijds door zijn uiterst gunstig A-label.
Bijkomend heeft men hier de luxe om volledig gelijkvloers te kunnen wonen. De ruime verdieping biedt nog zeer veel mogelijkheden en ook het bijgebouw werd ingericht met een keuken en badkamer met toilet en verwarmd door een pelletkachel waardoor er veel mogelijkheden zijn.

De tuin rondom is volledig omheind en voorzien van gezellige zithoekjes. Aan de rechterzijde is er een grote beklinkerde inrit met voldoende extra parkeerplaats buiten voor de garage.
Het huis is voorzien van alle denkbaar comfort zoals zonnepanelen, airco, alarm, warmtepompboiler, thuisbatterijen,…
De elektriciteit is volledig conform en de woning is asbestvrij! Kortom, een topper in zijn soort.
Ook de ligging in een mooie residentiële buurt maar toch vlakbij alle voorzieningen zijn echt ideaal! Kom uzelf overtuigen en plan een vrijblijvend plaatsbezoek!

=> Indeling
Gelijkvloers: inkomhal met vestiairekasten, gastentoilet, royale woonkamer met bureelhoek/speelhoek, leefkeuken, slaapkamer met dressing, badkamer, berging/wasplaats en dubbele inpandige garage;
Verdieping: overloop, apart toilet, slaapkamer, tweede badkamer, twee slaapkamers met telkens twee ruimtes voor dressing en grote hobbyzolder/speelkamer;
Praktische kelder;
Bijgebouw met open ruimte met keuken, badkamer met toilet en overdekt terras.

Neem contact op