Huis te koop

599000€

4 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 11256545
Immoweb code : 11256545

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
350 vierkante meters bewoonbare ruimte
2514 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Rue Brigade Piron 40, 7850 Petit-Enghien. Kom en ontdek deze uitzonderlijke woning!

Deze volledig gerenoveerde boerderij bestaat uit een woonkamer van 50 m² op de begane grond, een open keuken met een centraal eiland dat uitkomt op het terras en de tuin, een bijkeuken, een hal die uitkomt op de eerste verdieping en een woonruimte van 100 m², plus een apart toilet op elke verdieping.
De eerste verdieping bestaat uit 4 slaapkamers, waaronder een master suite met ingebouwde kleedkamer en badkamer, een kast en een tweede badkamer.
De eerste verdieping heeft een glazen loopbrug die leidt naar de tweede verdieping van de schuur, die moet worden voltooid.

Het tweede deel van dit pand is een schuur die gedeeltelijk is gerenoveerd tot de ruwbouwfase (nieuwe dakbedekking, nieuw dak, warmtepomp, vloerverwarming, tegelvloer op de begane grond, individuele waterzuiveringsinstallatie, enz.
Deze schuur, met verschillende ingangen onafhankelijk van het huis, heeft een vloeroppervlak van 200 m² met een loopbrug die leidt van een deel van de eerste verdieping naar de andere.
Het zou gebruikt kunnen worden voor kantoren of professionele doeleinden.

Technische kenmerken: oliegestookte centrale verwarming (boerderij) - dubbele beglazing - warmtepomp (schuur) - individuele waterzuiveringsinstallatie (schuur)

PEB D en conform elektrisch certificaat voor het woongedeelte.

Richtprijs: € 599.000

Meer informatie? Zin in een bezoek? Cont

Neem contact op