Huis te koop

299000€

2 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11136792
Immoweb code : 11136792

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
490 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed onderhouden OB op 4a90ca.

Goed onderhouden woning op 4a 90ca te Lille.

Deze woning dateert van 1994 en bevindt zich in een goede staat van onderhoud.

Ligging: Rustig maar toch centraal gelegen te LIlle, met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E34 vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze knappe woonst via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de leefruimte bestaande uit de eet- en woonkamer die beschikt over een open haard. Naastliggend bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. Verder beschikt de gelijkvloerse verdieping nog over een aparte berging en inpandige garage met aansluiting voor wasmachine en droogtrommel. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en badkamer. De badkamer beschikt over een douche, enkele wastafel en een tweede toilet. Terug in de leefruimte komen we via de prachtige veranda uit op het zuid georiënteerd terras waar het heerlijk vertoeven is. Achteraan hebt u de mogelijkheid om een gezellige tuin te creëren.

Wie op zoek is naar een goed onderhouden en uitstekende gelegen woonst, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!

Extra:
- EPC 583 kWh/m²/jaar
- Elektrische verwarming
- Houten ramen met dubbele beglazing
- Wg, Vg, GvKr, Gmo, Gvv Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op