Huis te koop

650000€

4 slaapkamers 241 vierkante meters

Immoweb code : 11320451
Immoweb code : 11320451

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
241 vierkante meters bewoonbare ruimte
1550 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning, residentieel gelegen

Deze prachtige gerenoveerde woning, residentieel gelegen met 4 slaapkamers en tuinkantoor is een unieke buitenkans!

De woning werd in 2021 uitvoerig gerenoveerd, zowel op vlak van comfort als energie werd er geïnvesteerd in 26 zonnepanelen, thuisbatterij, airco en laadpaal.

Via de ruime oprit, met plaats voor meer dan 6 wagens, treedt je de woning binnen. Centrale inkomhal met toegang tot gastentoilet en ruime bergruimte met ingebouwde kastenwand.
Via de stalen glazen deur kom je de lichtrijke leefruimte binnen; ruime zithoek met aansluitend keukeneiland voorzien van high-end apparatuur en afgewerkt met hoogwaardige materialen.
Aansluitend eetplaats en lounge hoekje waar het zowel 's ochtends met een koffietje als 's avonds met een glaasje na een lange werkdag gezellig vertoeven is.
Op het gelijkvloers vind je verder 2 ruime slaapkamers, beide ingericht met ingebouwde kastenwand en badkamer uitgerust met dubbele lavabo, handdoekdroger en inloopdouche.
Op verdieping:
2 ruime kamers, voorzien van Velux dakvensters met verduistering, wandairco's. Mogelijkheid om toegang te krijgen tot stockage ruimte onder het dak via luik in één van de kamers.

De tuin is verder een pareltje om in te vertoeven, niet alleen ZW-gericht maar daarnaast ook voorzien van een pergola waar het heerlijk is om weg te dromen bij een zomerse avondzon. Ingebouwde trampoline en bergruimte voor fietsen, werkmateriaal,.. voorzien. Via de tuin toegang tot tuinkantoor van 21 m2.

Kijkdagen: 21, 27 & 28april

Neem contact op