Huis te koop

399000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11342842
Immoweb code : 11342842

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare energiezuinige woning

Instapklare woning die net volledig is gerenoveerd naar de hedendaagse normen op vlak van comfort, energie en duurzaamheid. De woning is hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail en respect voor authentieke elementen, wat in het karakter en de charme van de woning tot uiting komt.

Het betreft een ruime woning met kelder en tuin met terras. Op het gelijkvloers een inkomhal, dubbele leefruimte of multifunctionele ruimte, eetruimte, open keuken, bijkeuken en toilet. Op de eerste verdieping twee kamers. Op de tweede verdieping een kamer en badkamer met wc, bad en douche. Onder het dak nog een bergzolder met technieken.

De woning is energiezuinig, asbestveilig en de elektriciteitsinstallatie is conform. Er is geen renovatieverplichting. Aangezien de volledige gebouwschil werd geïsoleerd heeft de woning een zeer gunstig EPC B-label.

De woning is gunstig gelegen in het centrum van Puurs, op wandelafstand van openbaar vervoer (trein en bus), scholen en winkels en heeft een uitstekende uitvalsbasis richting Antwerpen, Brussel, Mechelen, Leuven en Sint-Niklaas.

Kortom, een duurzame instapklare woning.

Neem contact op