Huis te koop

530000€

4 slaapkamers 207 vierkante meters

Immoweb code : 11166026
Immoweb code : 11166026

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
207 vierkante meters bewoonbare ruimte
1169 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezinswoning te koop in Poppel

Zeer goed onderhouden mooie gezinswoning, 4 slaapkamers, perceel van 1169 m², zeer rustige straat nabij het centrum en de scholen van Poppel, nabij de Nederlandse grens. Goede EPC-waarde, 21 zonnepanelen (4000kw/jaar) met terugdraaiende meter en groene-stroomcertificaten (nog 7 jaar 330 euro/1000 kw).
Gelijkvloers: je komt binnen via een ruime inkomhal met trap, toilet en gardero-bekast. Van hieruit betreed je de woonkamer (tuinzicht) met zitkamer en eetkamer, uitgerust met gashaard. Via de woonkamer kom je in de keuken, met uitzicht op de tuin. De keuken is voorzien van drukstoomoven en koffiemachine van Miele, koelkast, combioven en afwasmachine van Siemens , gasplaat van Atag en Quooker. Naast de keuken bevindt zich de wasplaats met ingemaakte kastenwand en aansluiting wasmachine en droogkast. Aan de achterzijde van de woning is een tuinkamer aanwezig. Op de benedenverdieping tref je nog een grote slaapkamer aan met ingebouwde kastenwand en een badkamer met bad en regendouche, met vloerverwarming. De benedenverdieping werd in 2012 gerenoveerd.
Verdieping: Vanuit de inkomhal brengt de trap je naar de 1ste verdieping. Hier bevinden zich nog 3 slaapkamers met schuine kant onder dak en een grote hobby/bureelruimte.
Buitengebeuren: tuin mooi aangelegd in tuinkamers met beregeningsinstallatie. Dubbele garage met nieuwe dakbedekking en sectionalpoorten met afstandsbediening. Kleine materiaalberging achteraan. Oprit in Hollandse kleiklinkers.





Neem contact op