Huis te koop

460700€

3 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 10862355
Immoweb code : 10862355

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
153 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouw met zicht op de velden

Bouw jouw nieuwe woning op dit residentieel gelegen perceel, dat achteraan mooi uitgeeft op de velden.

De grond ligt op wandelafstand van Reet centrum waar je een ruim aanbod aan scholen, winkels, banken en de nodige horecazaken hebt. Sporters kunnen hun hart ophalen bij de plaatselijke tennis-, voetbal-, judo- of turnclub. Er is ook een zwembad op amper 4,5 km rijden.

Bushalte vlakbij. Vlotte verbinding naar de A12 Antwerpen-Brussel en naar de E19 Antwerpen-Brussel.

Redenen genoeg om dit mooie lot eens te gaan bekijken, en het achterliggende landbouwgebied te bewonderen.

Deze woning wordt ‘Sleutel-op-de-deur’ gebouwd door Verelst Woningbouw, je kan à la carte, volledig op maat laten bouwen. Jij kiest hoe je droomhuis eruit ziet, hoe het wordt afgewerkt én ingericht.

Dit ontwerp heeft een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Voor de woning een berging 7,6m² met toegang van de straat. Open ingerichte keuken met eiland, toegang tot berging. Achteraan met zicht op de tuin en velden de leefruimte. Boven 3 slaapkamers, nachttoilet, badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. Zolderluik naar niet afgewerkte zolder 54m².

Comfortabel én energiezuinig bouwen. Jouw thuis klaar voor de toekomst! E-peil 20, dus sowieso meer dan Bijna Energie Neutraal. Standaard voorzien van een goede isolatie, 3-dubbel glas, een ventilatiesysteem Type D, vloerverwarming (op het gelijkvloers en in de badkamer), een lucht-water warmtepomp, en PV-panel

Neem contact op