Huis te koop

* 495000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11201353
Immoweb code : 11201353
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
556 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Aanbod:
Prachtige nieuwbouwwoning te koop met weidse uitzichten in een rustige buurt van Rekkem - Ten Dries.

Deze eigendom, bestaande uit een gelijkvloers, eerste verdieping, tweede verdieping en nokzolder, biedt in totaal 200m2 aan comfortabele leefruimte.

De begane grond verwelkomt u met een inkomhal voorzien van een gastentoilet. Deze geeft toegang tot de zeer lichtrijke leefruimte, met een open keuken, compleet met kookeiland. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een zeer ruime berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, bad en douche.

De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste open trap, biedt meer dan 50m2 aan mogelijkheden. Met 3 draai-kip ramen en twee veluxen, kan deze ruimte naar wens worden ingedeeld, bijvoorbeeld als polyvalente ruimte of twee extra slaapkamers.

De tuin, gericht op het zuidoosten, biedt landelijke verzichten over een oppervlakte van 556m2.

Verwarming wordt verzorgd door een CV-ketel (Vaillant) met vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren op de verdieping. Het ventilatiesysteem is van het type D.

De woning beschikt over 8 zonnepanelen met een totaal vermogen van 3200 Wp.

Onze woningen worden standaard afgewerkt met duurzame kwaliteitsmaterialen, en er zijn ruime budgetten voorzien. De koper heeft volledige inspraak in de afwerking van de woning.

Prijs exclusief Kosten. 21% BTW : (

Neem contact op