Huis te koop

Richtprijs 199000€

2 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 11406985
Immoweb code : 11406985

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
115 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 2 slaapkamers & tuin te Rekkem!

Bij de verkoop van dit eigendom wordt gewerkt met een START VANAF PRIJS. Elk prijsvoorstel hoger dan deze start vanaf prijs wordt voorgelegd aan de verkopers, die dit al dan niet kunnen aanvaarden. Via onze website kan u alle documenten die betrekking hebben op dit eigendom downloaden.

Deze instapklare starterswoning werd in 2018 gerenoveerd naar hedendaagse normen en comfort. Het eigendom is gelegen vlakbij het centrum van Rekkem. In de ruime omgeving bevinden zich diverse scholen, sportgelegenheden, winkels & lokale handelaars. Daarbovenop is er een vlotte verbinding richting Menen.

Op heden is de woonst als volgt ingedeeld, de benedenverdieping omvat een inkomhal met gerieflijke berging/bureau/slaapkamer, lichtrijke woon- en eetkamer met zicht als toegang op de omheinde en kindvriendelijke tuin, geïnstalleerde open keuken, apart toilet en wasplaats. 

Op de eerste verdieping treft u een slaapkamer, voorzien van automatisch rolluik, de geïnstalleerde badkamer met ligbad, wastafel, inloopdouche en toilet. Wanneer u verdergaat, richting de tweede verdieping van deze instapklare woning treft u de master bedroom, deze is voorzien van een Velux met verduistering.

Daarbovenop beschikt dit eigendom over centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, PVC-raamwerk, automatische rolluik in de slaapkamer, kwalitatieve tegelvloeren, kindvriendelijke tuin, EPC-label B, .. Kortom een instapklare woning! 

Ook wild geworden van deze thuis?
Twijfel niet lang...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op