Huis te koop

219000€

2 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 11203251
Immoweb code : 11203251

Overzicht

2 slaapkamers
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
196 vierkante meters grond

Omschrijving

AF TE WERKEN GEZINSWONING MET VEEL KARAKTER IN HET RUSTIGE

AF TE WERKEN GEZINSWONING MET VEEL KARAKTER IN HET RUSTIGE MILLEN !

We vinden deze woning terug in het idyllische landbouwdorpje Millen, te midden van het landschap van Riemst. Met zijn karakteristieke vierkanthoeves, omringd door hoogstamboomgaarden en uitgestrekte akkers, ademt Millen een sfeer van landelijke sereniteit uit. Gunstig gelegen nabij de N79 en de E313, genieten bewoners van een vlotte verbinding met naburige gemeentes zoals Tongeren, Riemst en Bilzen.

Zowel het openbaar vervoer als de basisschool zijn op wandelafstand gelegen !

INDELING:

Bij het betreden van de woning wordt men verwelkomd in het lichtovergoten leefgedeelte van maar liefst 34 m², dewelke toegang verleent naar een tweede ruimte die flexibel kan dienen als extra woonkamer. Aan de andere zijde van de inkomhal bevindt zich de keuken, met volop mogelijkheden om naar eigen smaak te verfraaien. Achter de keuken is een praktische bergruimte en gastentoilet gesitueerd.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 comfortabele slaapkamers en een badkamer.
De royale masterbedroom is voorzien van een inloopkast van maar liefst 14 m², welke tevens kan worden omgevormd tot een derde slaapkamer indien gewenst. De badkamer biedt een een wasbak, douche-badcombinatie en toilet en dient verder afgewerkt te worden.

Een vaste trap leidt vanuit de nachthal naar de zolderverdieping, die een veelbelovende ruimte biedt voor de eventuele inrichting van een extra slaapkamer, hobbyruimte of kantoor.

Verder beschikt

Neem contact op