Huis te koop

1495000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11294247
Immoweb code : 11294247

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
7595 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxe villa met paardenstallen op ca. 76a te Rijmenam

Waan jezelf in pure luxe in deze prachtig afgewerkte villa te Rijmenam (Bonheiden). Het is gelegen in een rustige en landelijke omgeving. Voor de paardenliefhebbers: dit eigendom ligt op slechts 15 minuten rijden van het Azelhof te Lier.

Het eigendom beschikt over 5 paardenstallen met opslag en weides met een oppervlakte van ca. 45a. Er is een doorgang voorzien naar de weides, handig voor paardenvervoer of voor leveringen van hooi/stro, ...

De luxueuze villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers, allemaal tot in de puntjes verzorgd. De open leefkeuken (2020) is voorzien van alle comfort en sluit aan op de woonkamer. Beide ruimtes bieden prachtig zicht op de tuin en de stallen. Op het gelijkvloers en op de vide zijn er bureauruimtes voorzien. Naast de werkruimtes, is er ook aan ontspanning gedacht. De villa biedt een wellnessruimte met douche, sauna, stoombad en een gashaard. Zit je liever in het water? Aan de buitenzijde is er een ingebouwde jacuzzi voorzien en aan het overdekte terras bevindt zich een zwembad.

Op het overdekte terras is het heerlijk vertoeven aan de bar of in de zithoek. Ideaal om met vrienden en familie te genieten van het zicht op de prachtig verzorgde tuin en de weides.

De woning is tevens voorzien van zonnepanelen.

Interesse? Contacteer Dirk van Ostaeyen via [email protected] of via +32 474 400 100

Neem contact op