Huis te koop

338000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11187578
Immoweb code : 11187578

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
747 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning in Roesbrugge te koop

Welkom thuis in de gezellige Professor Rubbrechtstraat 22 te Roesbrugge! Deze prachtig gerenoveerde woning met uitweg biedt u het perfecte harmonieuze samenspel tussen modern comfort en charme.

Deze woning werd in 2012 grondig gerenoveerd en voorzien van een ruime uitbouw. Deze zorgt voor extra ruimte in deze gezinswoning. Verder is er overal hoogrendementsbeglazing, geïsoleerd dak, bijna volledig conforme elektriciteit en asbestveilige ruimtes. De verwarming gebeurt door middel van centrale verwarming op aardgas en een gaskachel voor de gezelligheid!

Stap binnen via de uitnodigende inkomhal en ontdek de veelzijdige ruimtes van deze woning. Op het gelijkvloers vindt u een praktisch bureau, een sfeervolle woonkamer, een lichtrijke keuken met voldoende ingemaakte kasten en een gasfornuis, evenals een toilet en een douchekamer. Op de eerste verdieping wachten twee comfortabele slaapkamers en een tweede badkamer op u, terwijl de master bedroom op de tweede verdieping een oase van rust en privacy biedt. Verder beschikt deze woning nog over een kelder.
Buiten kunt u heerlijk ontspannen in de gezellige tuin en profiteren van de uitweg voor stallen van enkele wagens. Bovendien is er een laadpaal aanwezig mocht u elektrisch willen laden. Dit is ideaal met de 8 zonnepanelen die te vinden zijn op het platte dak.

Met een totale oppervlakte van 747m² biedt deze woning alle ruimte die u nodig heeft om comfortabel te leven en te genieten van het goede leven in het prachtige Roesbrug…

Neem contact op