Huis te koop

165000€

2 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 11315711
Immoweb code : 11315711

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
173 vierkante meters bewoonbare ruimte
127 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren HOB te Roeselare

Deze ruime te renoveren bel-etage woning biedt een uitstekende kans om jouw droomhuis te creëren, op een centrale locatie in Roeselare.
Bij het betreden van de woning op het gelijkvloers, vind je de inkomhal, een ruime garage en een 1e kamer. Het eerste verdiep omvat een keuken en een royale leefruimte. Vanuit de keuken leidt een deur naar het terras, waar je kunt genieten van de frisse lucht en het buitenleven.
Op de tweede verdieping vind je een badkamer en maar liefst twee ruime slaapkamers, samen met een kleinere kamer die perfect kan dienen als kantoor, dressing of extra slaapvertrek. Hier heb je alle ruimte om jouw eigen stempel te drukken en de indeling aan te passen aan jouw behoeften.
Deze woning biedt een unieke kans om een persoonlijke touch toe te voegen en een ware thuis te creëren. Met een volledige renovatie in het vooruitzicht, heb je de vrijheid om van deze woning jouw droomwoning te maken.

Mis deze kans niet om een stukje van Roeselare te bezitten en jouw eigen toevluchtsoord te creëren. Deze te renoveren bel-etage woning staat te koop voor een aantrekkelijke prijs van slechts 165.000 euro. Neem vandaag nog contact met ons op via 056 96 08 00 of [email protected]

Neem contact op