Huis te koop

359000€ Oude prijs € 375.000

3 slaapkamers 216 vierkante meters

Immoweb code : 11165251
Immoweb code : 11165251

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
216 vierkante meters bewoonbare ruimte
440 vierkante meters grond

Omschrijving

ENERGIEZUINIGE WONING OP TOPLOCATIE!

Energiezuinige ecologische woning op een toplocatie, gelegen in een rustige doodlopende straat, maar toch dichtbij alle voorzieningen en de N60. Een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid!

Deze half open nieuwbouwwoning uit 2015 is uitgerust met een zonneboiler gecombineerd met een condensatieketel, vloerverwarming beneden en radiatoren boven. Alles is geïsolleerd volgens de recentste normen waardoor het verbuik heel laag ligt.

Daarnaast is de woning voorzien van een ventilatiesysteem en airconditioning in de woonkamer, waardoor comfort het hele jaar door gegarandeerd is. De open keuken biedt veel opbergruimte en is uitgerust met een kookplaat, inbouwoven, vaatwasser en spoelbak, terwijl een aparte wasruimte/berging ook aanwezig is.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een ruime badkamer met een ligbad, een ruime inloopdouche, een eigentijdse dubbele wastafel en een grote spiegelkast. Tevens is er ook nog een handige bergruimte.

De zolder is toegangkelijk via een zoldertrap maar plaatsen van vaste trap is mogelijk. Op zolder kunnen gerust 2 grote slaapkamers bijgemaakt worden.

Stuur gerust een mailtje voor een bezoek!

Neem contact op