Huis te koop

584000€

4 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 11406959
Immoweb code : 11406959

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
987 vierkante meters grond

Omschrijving

Direct beschikbare, Instapklare landelijke villa in Rudde...

In Ruddervoorde, deelgemeente van Oostkamp, ontwikkelt Potrell deze mooie, landelijke en zeer energiezuinige villa. U kan er genieten van een prachtige, groene omgeving en een ongelofelijk verzicht. Deze woning bevindt zich op een boogscheut van zowel het gezellige centrum van Ruddervoorde als dat van Torhout. Verder heeft u een vlotte verbinding met de E403 richting Brugge.

Het gelijkvloers van de landelijke villa bestaat uit een inkomhal met vestiaire mogelijkheden en gastentoilet. Verder is er een gezellige, lichtrijke zithoek met aansluitend een eethoek en open keuken met zicht op de royale tuin. Aansluitend op de keuken is er berging/wasplaats die naadloos aansluit op de inpandige garage.

Op de eerste verdieping ontdek je een nachthal, 4 ruime slaapkamers en een afzonderlijk toilet. De badkamer is volledig geïnstalleerd met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Er is tevens ook nog een ruime zolder die bereikbaar is met een zolderluik.

De woning is volledig instapklaar afgewerkt naar hedendaags comfort met warmtepomp en de nodige zonnepanelen zodat deze villa een optimaal energiepeil behaalt van E-10! Verder zijn de infrastructuurkosten en wegenis tot aan het lot voorzien in de prijs van deze landelijke villa. Tot slot wordt de tuin volledig aangelegd (ingezaaid gras, terras, tuinafsluiting).

Enthousiast naar deze ruime woning in Ruddervoorde?
Je kan ons steeds contacteren op het nummer 051/437 507 of via [email protected] voor meer in...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op