Huis te koop

389000€

4 slaapkamers 255 vierkante meters

Immoweb code : 11331959
Immoweb code : 11331959

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
255 vierkante meters bewoonbare ruimte
287 vierkante meters grond

Omschrijving

Topper! Klassevolle herenwoning (4 slpks) +zonnige tuin

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

In hartje Ruiselede, op wandelafstand van de markt en op een boogscheut van diverse invalswegen, treffen we deze klassevolle herenwoning met zonnige stadstuin aan. Deze eigendom werd grondig gerenoveerd + uitgebouwd in 1998, waarbij uitsluitend gebruik werd gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen. Bovendien biedt deze topper een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 255m²!

We treden de woning binnen via de ruime inkomhal met gastentoilet + vestiaire. Deze hal biedt directe toegang tot de lichtrijke woonkamer. Deze laatste bestaat uit een gezellige zithoek met open haard + kwalitatieve inbouwkastenwand in olm én een eethoek met veel lichtinval door een grote lichtstraat. Aan de ene zijde van de woonkamer grenst een bureelruimte. Deze ruimte werd tevens voorzien van uniek kwalitatief meubilair (bureau + kasten) in olm. Aan de andere zijde van de woonkamer, bevindt zich de open keuken, uitgerust met een koelkast, gasfornuis, microgolfoven, oven, vaatwas, gootsteen en ingewerkte dampkap + ingemaakte kasten. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een garage/fietsenberging/wasplaats alsook een praktische, droge kelderruimte.

Via de trap in de inkomhal, bereiken we vervolgens het eerste verdiep. Deze laatste werd voorzien van drie volwaardige slaapkamers alsook een in...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op