Huis te koop

* 460700€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 10861638
Immoweb code : 10861638
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
153 vierkante meters grond

Omschrijving

Gesloten nieuwbouwwoning - op maat gebouwd

Te koop: gesloten bebouwing met achteraan prachtig zicht op de velden. Deze woning is nog nieuw te bouwen. Dit kan à la carte, gaande van de bouwstijl, indeling, tot en met de materiaal- en kleurkeuzes. en dit alles onder professionele begeleiding. De voorbeeldwoning bestaat uit een inkomhal, open keuken, leefruimte en gastentoilet. Op de 1ste verdieping is er een nachthal, 3 slaapkamers en badkamer. De zolderverdieping is een volwaardige ruimte. Buiten is er nog een aangename tuin en ruimte voor 1 parkeerplaats.
Het centrum van Reet ligt vlakbij waardoor alles binnen handbereik is: scholen, winkels, banken, supermarkt, bakker, apotheek en diverse handelszaken,… De gebruikers van het openbaar vervoer vinden een bushalte op 140 m.Met de wagen is er een vlotte verbinding naar de A12 en E19 Antwerpen-Brussel.
De opgegeven prijs is excl. registratierechten op de grond en BTW op de constructiewaarde en wanneer er gebouwd wordt volgens huidig plan en volgens de afwerking/ materialen voorgesteld in hetLastenboek, met inbegrip van ingerichte keuken, badkamer, toiletten, centrale verwarming, zonnepanelen, driedubbele beglazing, warmtepomp, vloerverwarming op het gelijkvloers en in de badkamer,… Graag bespreken wij met u de plannen en mogelijkheden om een thuis te bouwen die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties.

Neem contact op