Huis te koop

460700€

3 slaapkamers

Immoweb code : 10878979
Immoweb code : 10878979

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwwoning te Rumst (Reet)

Schitterend gelegen woning in Rumst!

Ontdek deze prachtige woning gelegen in het rustige en residentiële Rumst. Deze woning biedt een ideale mix van sereniteit en bereikbaarheid, met het centrum van Reet op wandelafstand. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan scholen, winkels, banken, supermarkten, bakkerijen, apotheken, het gemeentehuis, de bibliotheek, en diverse eetgelegenheden. Bovendien zijn er tal van sportfaciliteiten beschikbaar, waaronder voetbal, tennis, judo, en turnen, zodat actieve ontspanning altijd binnen handbereik is.

Achteraan de woning geniet je van een prachtig uitzicht op de uitgestrekte velden, wat zorgt voor een gevoel van ruimte en vrijheid. De landelijke omgeving draagt bij aan de rust en de charme van deze locatie.

Voor de natuurliefhebbers bevindt zich het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom op slechts 3300 meter afstand. Daarnaast is het Gemeentepark Boomtrein slechts 3600 meter verwijderd, ideaal voor ontspannen wandelingen en recreatie.

De bereikbaarheid is uitstekend, met snelle verbindingen naar belangrijke snelwegen. De A12 richting Antwerpen en Brussel is slechts 3,5 km verwijderd, terwijl de E19 richting Antwerpen en Brussel op 3km afstand ligt.

Dit is een unieke kans om te wonen in een rustige, groene omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via [email protected]. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je deze geweldig

Neem contact op