Huis te koop

789000€

3 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11286114
Immoweb code : 11286114

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
653 vierkante meters grond

Omschrijving

recente BEN-woning met zwembad

U komt binnen in inkomhal met vestiairekast en gastentoilet. Via glazen deur bereikt u woonkamer met ingebouwde gashaard en volledig uitgeruste keuken met eiland (5-pit gasfornuis, tepanyaki-plaat, wokbrander, oven, grote koelkast, vaatwasser, Quookerkraan). Naast keuken bevindt zich bijkeuken met ingebouwde kasten en wasplaats/technische ruimte. Ook hier ingebouwde kasten.
Het gelijkvloers (114m²) is voorzien van PU-gietvloer en kamerhoge blokkaderdeuren. Via de zwevende trap bereikt u 1e verdieping.
Daar bevindt zich een grote ruimte (22m²) met ingemaakte kasten en bureel in hoogwaardige materialen. De vide is afgeschermd door ingewerkte glazen borstweringen en voorzien van parket. Hoofdslaapkamer (19m²) met geïntegreerde inloopdouche en wastafel + ingemaakte kast. Ruime master bathroom met inloopregendouche, losstaand modern ligbad en ingemaakte kasten + wastafel. De nachthal is voorzien van 5,2m lange ingemaakte dressingkasten en apart toilet. Deze verdieping is voorzien van PU-gietvloer en kamerhoge blokkaderdeuren. Via de trap met ingebouwde LED bereik je 2 zeer ruime slaapkamers (18+20m²), met ingemaakte kasten.
Overal is vloerverwarming voorzien. In de tuin met paviljoen en zonneterras bevindt zich het zwembad (10x3) met automatische chloorsturing en rolluik. De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat vlakbij centrum en baadt in het natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen.
Te bezichtigen op afspraak (0473/81.42.89).

Neem contact op