Huis te koop

248000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11343557
Immoweb code : 11343557

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
538 vierkante meters grond

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN BEBOUWING

Deze instapklare woning is gelegen in een rustige en landelijke omgeving en beschikt vooraan over een ruime privé-oprit voor minstens 5 wagens, alsook een praktische zij-uitweg richting tuin met 2X regenput van telkens 7000 liter.

Alle hedendaags comfort is aanwezig: centrale verwarming op aardgas, raamwerken met hoogrenderende beglazing, geïsoleerde daken en elektriciteit conform het AREI!

Ruime inkomhal met directe toegang tot de lichtrijke ruime woonkamer en salon met achterliggend de fantastisch volledig geïnstalleerde leefkeuken met aansluitend was- en voorraadberging en apart gastentoilet met de badkamer voorzien van combinatie douche/bad en wastafel.

De verdieping omvat een open nachthal. Drie hele ruime kamers waarvan 1 ingericht is als bureaukamer met prachtig landelijk verzicht. De zolderruimte is te bereiken via een vaste traphal en is volledig ingericht tot de master bedroom.

De aangelegde – zongerichte - terrassen maken het héérlijk vertoeven in de aangelegde tuin met prachtig landelijk verzicht.

Voor de woning is er nog parkeerruimte voor minstens 5 wagens op eigen terrein met carport en tuinberging. Aanpalend is er nog een extra bergruimte met praktische zolderruimte.

Kortom, een instapklare, comfortabele gezinswoning met heel wat parkeergelegenheid en een fantastische buitenruimte in een rustige omgeving!

BOEK SNEL JOUW AFSPRAAK!

Recente stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

EPC 318 kWh/m² UC 20221124018632
(Ref. SD/24074/K)

Neem contact op