Huis te koop

Richtprijs 550000€

5 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11216091
Immoweb code : 11216091

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
2506 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Huis

Deze prachtige moderne residentie verwelkomt u in een betoverende omgeving, gelegen in het hart van het rustige stadje Jodoigne.
Met zijn 230m² woonoppervlak biedt dit onder architectuur ontworpen huis een royale en comfortabele leefruimte, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en verfijning.
Elk gezinslid vindt zijn persoonlijke ruimte in een van de vijf goed ingerichte slaapkamers, die privacy en comfort bieden.
Genesteld op een perceel van ± 25 hectare, biedt dit pand een ware oase van rust midden in de natuur. Geniet van zorgvuldig onderhouden tuinen, perfect voor ontspanning in de buitenlucht en gezinsactiviteiten.
De grote ramen van vloer tot plafond overspoelen het interieur met natuurlijk licht en creëren op el U profiteert ook van een garage om uw voertuig te stallen en extra parkeerplaatsen om uw gasten gemakkelijk te kunnen ontvangen.
Deze uitzonderlijke woning is de belichaming van moderne luxe in een rustige en groene omgeving en biedt een perfecte balans tussen comfort, elegantie en functionaliteit. Mis de kans niet om van deze residentie uw nieuwe thuis in Jodoigne te maken.
Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te regelen en dit architecturale juweeltje te ontdekken.

Neem contact op