Huis te koop

370000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11293496
Immoweb code : 11293496

Overzicht

3 slaapkamers
120 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

PAVIMMO biedt uitsluitend een charmant bijgebouw in de directe omgeving van alle voorzieningen, bushaltes en winkels. Met een totale oppervlakte van + / -120m2 bestaat deze woning uit 2 studio's en 1 duplex.

De studio op de begane grond bestaat uit een lichte woonkamer met open keuken, een comfortabele slaapkamer en een doucheruimte met apart toilet, met een oppervlakte van +/-42m2.

De studio op de eerste verdieping bestaat uit een gezellige woonkamer met open keuken, een doucheruimte en een apart toilet, met een oppervlakte van + / -32m2.

De duplex biedt een elegante woonkamer met parketvloer, een open keuken en boven een ruime slaapkamer met parketvloer, evenals een doucheruimte en toilet, voor een oppervlakte van + / -64m2.

Deze woning genereert een maandelijks inkomen van 1700 euro.

Aan de technische kant moet worden opgemerkt dat de elektriciteit niet voldoet, maar de belastingen zijn laag en de aanwezigheid van dubbele beglazing is een voordeel. De klasse G ILL.

De sterke punten van dit huis liggen in de potentiële aantrekkelijke huurinkomsten, wat een interessante huurinvestering maakt, in een wijk in volle evolutie.

Ga snel weg! Zeldzame kans! Vind al onze eigendommen op www.pavimmo.be

02 / 646.61.22

ONZE ERVARING TOT DIENST VAN UW EISEN.

De informatie wordt verstrekt voor informatieve en niet-contractuele doeleinden

Neem contact op