Huis te koop

525000€

4 slaapkamers 307 vierkante meters

Immoweb code : 11386809
Immoweb code : 11386809

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
307 vierkante meters bewoonbare ruimte
720 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Uniek gebouwencomplex te koop in Recht, gemeente St. Vith

Wij bieden u te koop aan een indrukwekkend gebouwencomplex in het charmante dorpje Recht, gemeente St. Vith. Dit veelzijdige pand biedt zowel zakelijk als privé potentieel en is ideaal voor wie de droom van zelfstandig ondernemerschap wil verwezenlijken.

Verkoopruimte en commerciële ruimte
Het gebouwencomplex bestaat uit een ruime verkoopruimte die een breed scala aan gebruiksmogelijkheden biedt. Er is ook een grote ruimte in het gebouw die voorheen werd gebruikt als bakkerij. Deze kan gemakkelijk worden aangepast voor andere beroepen of worden omgebouwd voor een heel ander gebruik om aan de eisen van je bedrijf te voldoen. In totaal beslaat de commerciële ruimte meer dan 282m².

Gemoderniseerde flat
Boven de commerciële ruimte bevindt zich een flat die in 2022 volledig werd gerenoveerd. Bij de renovatie zijn alleen ecologische materialen gebruikt, wat niet alleen een gezonde leefomgeving creëert, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk is. Deze geweldige unit heeft een woonoppervlakte van 180m² en is uitgerust met 3 grote slaapkamers.
Deze flat biedt je de mogelijkheid om direct boven je bedrijf te wonen, waardoor een perfecte symbiose van werk- en woonruimte ontstaat.

Extra huis
Een ander hoogtepunt van dit pand is een extra woongebouw met 127m² woonruimte dat wacht om te worden geïntegreerd in je concept. Dit biedt extra potentieel, als uitbreiding van de woonruimte, als commerciële ruimte, als kantoo

Neem contact op