Huis te koop

6 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 9354777
Immoweb code : 9354777

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
480 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Bienfaiteurs - Maison de Maître met tuin van 370m²

Virtueel bezoek mogelijk ! Dailly / Bienfaiteurs wijk in Schaarbeek - Vlakbij het Josaphatpark en de Europese wijk. Uw makelaarskantoor ERA Châtelain presenteert u dit prachtige, instapklare herenhuis van +/- 300 m² met uitstekend georiënteerde, fraai aangelegde  tuin van 370 m² , alles in zeer goede staat van onderhoud.

 

Het huis bestaat uit vijf woonlagen die toegang bieden tot 6 slaapkamers en 4 badkamers, een terras, een ruime woonkamer met hoge plafonds, een volledig ingerichte keuken en een eetkamer met uitzicht op de tuin. De verbouwde zolder biedt vele mogelijkheden. In de kelder bevinden zich onder andere een sauna met doucheruimte, een wasruimte en een wijnkelder. 

Er is een mogelijkheid om een of meerdere afgesloten parkeerplaatsen te huren in de straat tegenover het huis, voor 85€/maand          

 

Het huis met zijn hoge plafonds en mooie lichtinval, combineert de voordelen van de stad met de rust van een groene, zonnige privé- oase.

Onmiddellijk te zien! 

 

Onze ERA COMFORT GARANTIE garandeert al uw vaste installaties voor een zorgeloze aankoop.

 

Info & Bezoeken op 02 705 07 00. Meer informatie over dit huis te koop in Schaarbeek exclusief beschikbaar op  era.be/chatelain.

Neem contact op