Huis te koop

2 slaapkamers 114 vierkante meters

Immoweb code : 11386622
Immoweb code : 11386622

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
114 vierkante meters bewoonbare ruimte
114 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/07/2024

Omschrijving

Mooie gerenoveerde woning 2 slaapkamers - volledig afgewerkt

Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde woning, gelegen in het hart van Schelle. Deze eigendom is een perfecte combinatie van moderne luxe en gezelligheid, met alle comfort dat u zich maar kunt wensen.

Met een EPC-label A en elektriciteit die volledig conform is, biedt deze woning niet alleen een stijlvolle leefruimte, maar ook een duurzame toekomst. Het biedt twee ruime slaapkamers, waardoor het ideaal is voor een klein gezin, een stel of zelfs als investeringsmogelijkheid.

De moderne keuken is een ware blikvanger, voorzien van hoogwaardige ingebouwde apparaten die koken tot een plezier maken. En met een ruime berging hoeft u zich nooit zorgen te maken over opslagruimte.

Ontspan in de weelderige, perfect onderhouden tuin, waar u kunt genieten van rustige momenten of gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie.

Deze woning beschikt over een badkamer en apart toilet, wat het gemak van het dagelijks leven vergroot.

Daarnaast is achter de woning een kruiwagen/fietspad, ideale toegankelijkheid dus langs de voor en achterkant. Ideaal voor fietsen en eventueel tuinmaterialen. De constructie van een extra overkapping/tuinhuisje is in samenspraak met eventuele kopers zeker mogelijk.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige, volledig gerenoveerde woning in Schelle. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is uw kans om uw droomwoning te vinden!

Neem contact op