Huis te koop

495000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11328120
Immoweb code : 11328120

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
448 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige recente woning (2022)

Op zoek naar een instapklare, recente gezinswoning? Deze landelijk gelegen BEN-woning werd in 2022 opgeleverd en geniet van een zeer gunstige energiescore (E-20). Deze woning ligt in een rustige en verkeersluwe wijk, op een boogscheut van diverse voorzieningen, invalswegen, station en provinciaal Domein De Gavers.

Deze woning werd kwalitatief afgewerkt met hoogwaardige materialen. Een lichtrijke leefruimte is verbonden met de open en volledig uitgeruste keuken met eiland waaraan het gezellig vertoeven is met zicht op en toegang tot de tuin. Op het terras is het ook aangenaam genieten! Aansluitend aan de keuken, treffen we een functionele berging met aansluiting wasmachine. Op de eerste verdieping treffen we de master bedroom, een tw een tweede slaapkamer en ruime badkamer met douche, bad en dubbele wastafel. Een derde grote slaapkamer is gelegen op verdiep twee, net als een zolderberging.
Een aantal niet onbelangrijke troeven van dit huis zijn: de aanwezigheid van een praktische buitenberging en carport, 10 zonnepanelen, alarmsysteem, videofoon,...

Kortom, kopen en onmiddellijk verhuizen is hier de boodschap! Maak van dit huis, jouw warme (t)huis! Een bezoekje brengen? Bel de Fooz vasgoed via 09/225.00.78. Voornoemde prijs is een vraagprijs.

Renovatieplicht: nee
Ref : 63909

Neem contact op