Huis te koop

349000€

5 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11176546
Immoweb code : 11176546

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne woning in een rustige wijk

Deze ruime, moderne woning biedt maar liefst 175m² bewoonbaar oppervlakte (waarde volgens EPC) en is gelegen op een terrein van 2a 46ca.
Wanneer we de woning betreden, komen we vanuit de inkomhal meteen in de living terecht die heel ruim en fris oogt. Het grote schuifraam zorgt voor veel lichtinval en een aangenaam zicht op de tuin. Als we verder gaan, komen we uit in de keuken die goed onderhouden is en bestaat uit duurzame materialen. Langs de keuken hebt u toegang tot een berging waar u uw wasmachine, droogkast,.. of andere spullen in kwijt kan. Wanneer we naar het eerste verdiep gaan via de mooie trap, hebben we toegang tot 3 volwaardige slaapkamers, een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel alsook een apart toilet. Nemen we de trap verder naar boven, vinden we nog 2 kamers die groot genoeg zijn om te dienen als extra slaapkamers.
Verder is er nog een gezellige tuin met een groot terras en zithoekje om in de zomermaanden te genieten van het zonnetje. Om het pakket compleet te maken, beschikt de woning ook over een afgesloten garage, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over parkeerplek.

Gelegen in woongebied.
De elektriciteit is conform.
Beschikbaar vanaf 01/09/2024.
Watertoets: P-score: A. G-score: A.
Geen voorkooprecht van toepassing.
Vg. Gvv. Gmo. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.
Horeca, winkels en recreatiegelegenheden bevinden zich in de directe omgeving.

Neem contact op