Huis te koop

1198000€

5 slaapkamers 515 vierkante meters

Immoweb code : 10956210
Immoweb code : 10956210

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
515 vierkante meters bewoonbare ruimte
5185 vierkante meters grond

Omschrijving

Twee volwaardige gezinswoningen in Provençaalse stijl op twe

Deze eigendom is gelegen in een groene omgeving te Schilde en is makkelijk te bereiken via de E34 Antwerpen – Eindhoven, afrit 19 Oelegem richting Ranst/Schilde en vervolgens de N121 in Schilde.

Deze eigendom omvat twee volwaardige woningen op 2 kadastrale percelen met een respectieve oppervlakte van 2.330 m2 en 2.855 m2 en heeft hierdoor vele mogelijkheden. Ideaal voor cohousing met ouders, familie of vrienden, of voor een koper die een woning met een aansluitende praktijkruimte aan huis wenst zoals een medisch beroep, dierenarts, advocaat…. De eerste woning omvat ondermeer 3 slaapkamers, 2 badkamers en een inpandige garage. De tweede woning omvat 1 slaapkamer, 1 badkamer en inpandige garage. De tuin is heden in gemeenschappelijk gebruik en omvat een zwembad en een poolhouse/tuinhuis.

Wanneer u de linkse woning, tevens de grootste, betreedt, kom je binnen via de aparte inkomhal, welke voorzien is van een gastentoilet en een vestiaire. Vervolgens kom je uit in de woonkamer met TV-hoek, hier is een gezellige doorkijk-open haard aanwezig. Naast de woonkamer bevindt zich de eetkamer, dewelke overgaat in de recent vernieuwde keuken. De keuken is volledig geëquipeerd waaronder een ingebouwd koffiezetapparaat, Quooker-kraan met bruiswater, …. Langs de nachthal die te bereiken is via de keuken en de inkomhal, is er toegang tot de slaapkamers, de badkamers en de inpandige garage. De master bedroom is voorzien van een dressing en heeft een prachtig uitzicht op de tui

Neem contact op