Huis te koop

2975000€

5 slaapkamers 623 vierkante meters

Immoweb code : 11309557
Immoweb code : 11309557

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
623 vierkante meters bewoonbare ruimte
5314 vierkante meters grond

Omschrijving

Royale villa met zeer hoogwaardige afwerking

Deze stijlvolle manoir villa is gelegen op een zeer begeerde locatie te Schilde met goede uitvalswegen en in een residentiële groene omgeving. Het eigendom biedt u alle hedendaags comfort, diverse mogelijkheden dankzij de gunstige indeling van de woning alsook een poolhouse en zwembad op een perceel van ca. 5.300 m².

Boven de garage werd een bijkomende leefruimte gerealiseerd welke momenteel dienst doet als home cinema maar evenwel als ontspanningsruimte kan dienen. Gelet op de aparte trap is deze ruimte ook geschikt als guesthouse of thuiskantoor.
De aangelegde tuin geniet van een zeer goede zonligging en biedt u alle rust, privacy en ruimte. Het verwarmde zwembad is omgeven van terrassen en aanpalend het zeer luxe poolhouse welke u diverse mogelijkheden biedt. Het poolhouse omvat een zitgedeelte met haardvuur, een douche en toilet alsook een sauna. Tevens technische ruimte voor zwembadinstallatie.

Bijzonderheden
Deze villa werd gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen en is voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort. Zo beschikt het eigendom over een zeer volledig domoticasysteem, uitgebreide alarminstallatie en beveiliging, een aangelegde tuin en veel bijzondere details op het gebied van interieur afwerking.

Meer inlichtingen via ons kantoor: www.rodenburgh.be

Neem contact op