Huis te koop

745000€

6 slaapkamers 420 vierkante meters

Immoweb code : 11406383
Immoweb code : 11406383

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
420 vierkante meters bewoonbare ruimte
2046 vierkante meters grond

Omschrijving

Split Level Villa met 6 Slaapkamers, 2 Badkamers en garage

Ontdek deze ruime split-level villa, ideaal voor kangoeroewonen of als praktijkruimte aan huis. Deze woning combineert comfort, ruimte en energiezuinigheid, met 6 slaapkamers en 2 badkamers. Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht .

Indeling:

Begane Grond: Inkomhal met gastentoilet, eetkamer op leisteen met schuifdeur naar het zonneterras (58m²), ruime keuken (26m²) met moderne apparaten zoals een 5-pits gasfornuis, dubbele spoelbak, vaatwasser, combi-heteluchtoven/stoomoven, combi-heteluchtoven/microgolfoven, bordenwarmer en Amerikaanse koelkast. Aangrenzend een bijkeuken met koelcel.

Gelijkvloers Slaapgedeelte/ praktijkruimte/kangoeroe : Nachthal op leisteen met toegang tot 3 slaapkamers (22m², 16m² en 21m²) op laminaat en een badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en apart toilet.

Halve Verdieping: Ruime woonkamer (82m²) met schuifraam. Daarnaast een bureauruimte/leeshoek en een nachthal met toegang tot 3 slaapkamers (24m², 11m² en 12m²).

Buiten: Volledig omheinde tuin met zonneterras (58m²), elektrische toegangspoort en veel parkeergelegenheid. De woning heeft een kruipruimte, geboorde waterput en is asbestvrij. Een tuinhuis biedt plaats aan fietsen en tuinbenodigdheden.

Deze woning is veelzijdig en efficiënt. Perfect voor grote gezinnen, kangoeroewonen of zelfstandigen met kantoor aan huis. Ideaal voor wie op zoek is naar ruimte en rust, dichtbij voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.

Laat deze kans u niet voorbij gaan.

Neem contact op