Huis te koop

339000€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11061610
Immoweb code : 11061610

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
910 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed gelegen OB op 9a10 met 3 SLK, garage en tuin

- VERKOCHT -

Deze goed gelegen open bebouwing op een mooi perceel van 9a10ca is ideaal voor iemand die op zoek is naar een woning die alles op het gelijkvloers heeft, veel ruimte biedt en het potentieel heeft om uit te breiden.

De woning heeft bovendien een goede structuur, een aparte garage en een aangename tuin met 2 terrassen en zicht op achtergelegen velden. U geniet er niet alleen van de rust, maar ook van de zon, door de perfecte zuidwest oriëntatie!

Vanuit de inkomhal (met gastentoilet en vestiaire) bereik je zowel de slaapvertrekken als het woongedeelte met leefruimte, keuken en gemetste veranda. Dankzij de grote raampartijen is er meer dan voldoende licht én zicht op de tuin rondom.

Verder beschikt deze woning over 3 slaapkamers, een badkamer en een droge kelder.

Rechts van de woning is er een ruime oprit met garage voorzien van een sectionaalpoort en extra stockageruimte.

Grote troeven zijn de ligging, het mooie perceel, de ruimte en de mogelijkheid om de woning nog volledig naar smaak en stijl in te richten. De gevel zou bijvoorbeeld in een witte crepi kunnen gezet worden, wat de woning nog extra cachet zou geven. Ook de mogelijkheid om een extra verdieping te bouwen is zeker het onderzoeken waard!

Voor alle info en het plannen van een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op