Huis te koop

5 slaapkamers 214 vierkante meters

Immoweb code : 11093318
Immoweb code : 11093318

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
214 vierkante meters bewoonbare ruimte
209 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare ééngezinswoning in centrum Schoten

Ruime instapklare ééngezinswoning in de nabijheid van het centrum van Schoten

Deze prachtige ééngezinswoning, gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Schoten, biedt een riante woonoppervlakte en werd doorheen de jaren volledig gerenoveerd.
Indeling:
We betreden de woning via de ruime inkomhal die leidt naar de gezellige lichtrijke leefruimte. De goed uitgeruste keuken biedt alle comfort die u zich kunt wensen en grenst aan een lichte veranda. Van hieruit heeft u toegang tot de tuin met een handige tuinberging.
Ook op de begane grond vindt u een moderne badkamer met ligbad en lavabo, evenals een aparte berging voor uw wasmachine en droogkast. Voor extra opslagruimte is er een ruime, droge kelder beschikbaar.
Op de eerste verdieping vindt u vier ruime slaapkamers en een luxueuze badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. De tweede verdieping biedt een vijfde, zeer ruime kamer met een aangrenzende dressing of mogelijkheid tot extra slaapkamer of badkamer, waardoor dit huis ideaal is voor een groot gezin of wie van extra woonruimte houdt.
De oprit en de ruime parkeerplaats voor de deur zorgen voor voldoende parkeermogelijkheden.
Deze woning is in de afgelopen 10 jaar gerenoveerd en biedt een eigentijdse en comfortabele woonomgeving. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging!

Extra:
·Drie dubbele beglazing
·Elektriciteit is conform tot 2048
·Alarminstallatie
·Zee

Neem contact op