Huis te koop

499000€

2 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 11319816
Immoweb code : 11319816

Overzicht

2 slaapkamers
141 vierkante meters bewoonbare ruimte
2543 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante vrijstaande woning in Schoten in doodlopende stra

Deze charmante vrijstaande woning is gelegen aan een rustige doodlopende straat in Schoten op de grens met Sint Job in ’t Goor.
Met zijn 141 m² is dit een open woning waarvan het gelijkvloers helemaal werd gerenoveerd in 2011. Via de hal met gastentoilet kom je in de woonkamer op parket met fantastisch zicht op de zuidwest georiënteerde tuin . De moderne witte open keuken is voorzien van alle apparatuur en granieten werkbladen. Op het gelijkvloers bevindt zich tevens de eerste slaapkamer met aansluitend een badkamer met douche, lavabo en tweede toilet.
De eerste verdieping bestaat naast een hal met opbergruimte, uit een grote polyvalente ruimte die eenvoudig kan worden opgesplitst in twee kamers met een kleine ingreep.
Het terras is gelegen aan de woonkamer en voorzien van een zonneluifel.
Achteraan in de tuin staat er een garage, die momenteel dienst doet als bijhuis, en een groot werkhuis dat multifunctioneel inzetbaar is.
Deze woning is een buitenkans voor wie houdt om dicht in de natuur te staan en toch vlakbij het centrum te wonen. Met fietstochten en wandelpaden langs het anti-tankkanaal en de E10- plas in de achtertuin.
Vg – WgLk – Gmo – Gvkr – Gvv - EPC uc : 3104162 - 215 kWh - P-score : A – G-score Av
Bijzonderheden:
- Instapklaar
- EPC : C - 215 kWh
- 2 à 3 slaapkamers
- Ruime tuin Zuid-West georiënteerd
- Polyvalente tuinhuis
- Garage
- Rustige ligging
- Dak gerenoveerd en geïsoleerd in 2011
- Vloer onlangs volledig geïsoleerd
- Asbestveilig

Neem contact op