Huis te koop

1875000€

3 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11322912
Immoweb code : 11322912

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
19789 vierkante meters grond

Omschrijving

Domein van ca. 2 Ha met villa en bijgebouwen op toplocatie

Op een discrete locatie in een residentiële omgeving, aan het einde van een doodlopende straat bevindt zich dit unieke eigendom van ca. 2Ha groot. De villa werd zeer grondig gerenoveerd anno 2004 - 2006. Bij deze renovatie werd de villa volledig gemoderniseerd en voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort.
Garagegebouw: Achter de villa bevindt zich een grote garage voor drie wagens en bovenliggende polyvalente ruimte.
Tuin en buitenruimtes: De parktuin is fraai aangelegd en biedt u meerdere terrassen, een vijver alsook een verwarmd zwembad met tuinhuis. Verder zijn er nog diverse velden en weilanden. Achteraan op het terrein is er een grote loods met mogelijkheden voor houden van paarden of als werkplaats. Dierenweide aanwezig met stallen voor pony of ezel.
Bijzonderheden: De woning werd oorspronkelijk gebouwd anno 1981 en in de periode 2004 - 2006 werd het eigendom grondig verbouwd en voorzien van hedendaagse luxe en comfort. Het eigendom is gelegen in natuurgebied en is "zonevreemd". De beschikbare bijgebouwen bieden vele mogelijkheden voor het houden van dieren of andere hobby's zoals oldtimers.
Een uniek stukje rust, natuur en privacy grenzend aan het Schijn. Meer inlichtingen via www.rodenburgh.be

Neem contact op