Huis te koop

370000€

3 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 11376568
Immoweb code : 11376568

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
267 vierkante meters grond

Omschrijving

Karakteristieke, gerenoveerde woning in hartje Schoten.

Halfopen starterswoning op een omheind perceel van 267m².

Indeling:
Inkomhal met nieuwe voordeur en nieuwe eiken trap naar de eerste verdieping. Toegang tot recent behandelde bergkelder.
Vanuit de inkomhal kom je in de ruime en zeer lichte woonkamer met vernieuwde ramen (dubbele beglazing – HR). De gezellige eetkamer ligt tussen de woonkamer en keuken. De keuken dateert van 2019 en is als nieuw. Vanuit de keuken via het schuifraam toegang tot het ruime terras van 20m² met daarbij de aangelegde en verzorgde tuin van 182m², beiden recent vernieuwd. Het terras geeft toegang tot de aangebouwde was- en bergruimte van 10m², waar de HR condenserende combiketel zich bevindt. Achter de wasruimte werd afgelopen jaar een houten tuinhuis geplaatst. De badkamer werd gerenoveerd in 2019 en is voorzien van inloopdouche, enkele lavabo en toilet.
Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan één momenteel is ingericht als dressing en bureauruimte. Over de hele verdieping werden alle ramen vervangen door dubbel HRglas, en ook de planken vloer dateert hier van de renovatie in 2019.

Ideale starterswoningen en perfect voor kleine gezinnen. Centrale ligging nabij de dorpskern, Park Vordenstein en het park van Schoten. Korte afstand naar scholen, openbaar vervoer en winkels. Op zaterdag is de markt in de Rodeborgstraat enorm gezellig en ook café Den Trol is kortbij om heerlijke spaghetti af te halen.

Vragen of interesse in een bezoekje? Contacteer ons via [email protected]

Neem contact op