Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11111789
Immoweb code : 11111789

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
6984 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek renovatieproject op 6984 m²

Unieke halfopen, te renoveren hoeve op perceel van 1150 m² met bijhorend weiland van 5834 m² op uitzonderlijke toplocatie te Schriek grens Putte.

Dit prachtig renovatieproject is volledig omringd door agrarisch groen en gelegen vlakbij centrum Schriek wat maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn alsook vlotte verbinding naar R6 (Antw-Bru).

We betreden de hoeve langs de voormalige stallen dewelke momenteel dienst doen als berging met technische ruimte en wasplaats. De hooizolder vinden we op de bovenverdieping. Via de schuur komen we tot badkamer alsook tot de achtergelegen keuken voorzien van ontbijtruimte en met doorgang naar de veranda. De veranda geeft toegang tot de leefruimte voorzien van eetplaats en salon. De voorkamer doet momenteel dienst als slaapkamer. Terug in de leefruimte geeft deze een connectie naar de kelder alsook naar de kelderkamer en bovenverdieping. Op het 1 ste verdiep zijn er 2 aparte kamers aanwezig.

De hoeve staat op een perceel van 1150 m². Het weiland is gelegen aan de voorzijde en heeft een totale oppervlakte van 5834 m².

Tot slot is er een stedenbouwkundig attest aanwezig voor de bouw van een vrijstaande nieuwbouwwoning met bijgebouw van max 40 m². (meer info kantoor)

Het landelijke charme en de idyllische uitzichten in combinatie met de rust, kindvriendelijke ligging en vlotte bereikbaarheid maken het plaatje veruit compleet voor deze parel.

Mogelijkheid tot 1% registratierechte...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op