Huis te koop

* 529000€

3 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11241047
Immoweb code : 11241047
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
230 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Energieneutraal, uniek nieuwbouwproject van 2 HOB

BEZOEK ONZE KIJKWONING!

Energieneutraal, uniek nieuwbouwproject van 2 HOB gelegen op een rustige locatie te Schriek.

Uitzonderlijk nieuwbouwproject bestaande uit 2 energie neutrale woningen met een residentiële, doch unieke ligging nabij centrum Schriek, Tremelo en Keerbergen.

De woningen worden gerealiseerd met bewoonbare opp. van 261 m² met zuid oriëntatie. Het project zal standaard als streefdoel hebben om energieneutraal te zijn ofwel E-peil 0 OF lager (vrijstelling KI voor 5j). Bijkomend zal het project in iedere woning vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen voorzien alsook voldoen aan alle isolatienormen.

Op het gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet en toegang naar bovenverdieping, aparte bureau, carport, ruime lichtrijke leefruimte met aanpalende eetplaats, volledig uitgeruste open keuken en achterliggend berging/wasplaats.

Op het verdiep: Nachthal met toegang naar douchekamer, apart toilet, 3 ruime slaapkamers en 2e badkamer met inloopdouche en ligbad.

Naar afwerking toe worden alle woningen voorzien van ruime budgetten voor keuken, badkamer en vloeren/betegeling.
Verder wordt alles afgewerkt naar smaak en keuze van de kandidaat-koper.

Kortom zal dit project zich toespitsen op een hoge afwerkingsgraad, ruime bewoonbare oppervlaktes, excellent lastenboek en een prachtige buitenatmosfeer.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie, lastenboek, plannen of een vrijblijvende afspraak op ons kantoor.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op