Huis te koop

1250000€

3 slaapkamers 818 vierkante meters

Immoweb code : 11177412
Immoweb code : 11177412

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
818 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Atelierwoning met tal van mogelijkheden!

Deze woning is verdeeld in 2 aparte entiteiten, privé gedeelte boven in combinatie met praktijk/KMO-ruimte op de benedenverdieping.Het atelier beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 561 m2 en wordt gekenmerkt door grote raampartijen die zorgen voor overvloedig daglicht. Het aangrenzende privé gedeelte op de bovenverdieping (257m2) bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, drie ruime slaapkamers en een badkamer. Bovendien is er een apart gastentoilet en een riant hoekterras waar men volop van kan genieten.

De Melkerij
In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid (al dan niet ondergronds).
Alle appartementen hebben ruime individuele buitenruimten. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft.

U wenst een mooie woonst in Centrum Sinaai met een authentiek karakter? Deze unieke combinatie vindt u terug in De Melkerij. De ontwikkeling gebeurt met respect voor het verleden. Zo worden onder meer de schouw & gevel behouden en gerestaureerd, wat de parktuin meer karakter geeft. Naast de parktuin geniet u ook van een prachtig groen uitzicht. Kortom: Wonen in een unieke groene omgeving.
We kozen ook bewust voor geothermie: duurzaam verwarmen via warmtepompen. Alle woningen worden gerealiseerd als BEN-woning, incl PV-cellen en ventilatiesystee

Neem contact op