Huis te koop

4 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11077226
Immoweb code : 11077226

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
275 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Welkom bij deze prachtige woning, gelegen op een uiterst rustige en residentiële locatie. Deze ruime woning biedt een bewoonbare oppervlakte van 215m², omringd door een zonnige en uitgestrekte tuin met een heerlijk terras en handige garage.

Bij het betreden van deze woning wordt u verwelkomd door een royale leefruimte, waarin comfort en gezelligheid samenkomen. De woonkamer biedt niet alleen voldoende ruimte voor ontspanning maar herbergt ook een zonnige leeshoek waar u kunt genieten van uw favoriete boek of gewoon kunt ontspannen terwijl u de natuurlijke lichtinval koestert.

Met 4 grote slaapkamers is deze woning ideaal voor een gezin dat op zoek is naar voldoende ruimte. Daarnaast beschikt de woning over een ruime badkamer,voorzien van moderne voorzieningen en een extra bureau dat flexibel kan worden gebruikt als thuiskantoor of studeerkamer.

Deze woning is niet alleen een huis maar een plek waar u kunt genieten van de rust en ruimte omringd door groen. Het terras en de tuin bieden de perfecte setting voor buitenactiviteiten en ontspanning, terwijl de garage zorgt voor handige opslag en parkeergelegenheid.

Kom en ontdek de charme en functionaliteit van deze woning op een toplocatie. Maak een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf het comfort en de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. [email protected] of tel : 02/420 00 28

Neem contact op